首页

武汉

成人高等教育辅导中心

请选择省份
  • 请选择省份
  • 选择全部
  • 湖北
请选择城市
  • 请选择城市
  • 武汉市
  • 随州市
  • 鄂州市
  • 孝感市
  • 黄冈市
  • 黄石市
  • 恩施市
  • 咸宁市
  • 宜昌市
  • 襄阳市
  • 十堰市
  • 荆州市
  • 荆门市
报名热线:15337215072

扫码关注

微信扫一扫

2020年湖北成人高考《外语》模拟试题(1-1)

2020-01-31 编辑:湖北成考网 阅读量:363

导读: 2020年成人高考专升本《英语》模拟试题及答案, 英语题比较考验大家的平时积累,因此大家一定要多练习多记单词, 湖北成考网老师为大家汇总一些2020年成人高考专升本《英语》辅导资料和模拟题 ......了解更多《英语》复习资料, 请关注湖北成考网官方微信公众号。

I.Phonetics(5 points)

Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1. A.vital

B. silent

C. collide

D. Fierce

答案:D

2. A.taught

B. caught

C. laugh

D. Fault

答案:C

3. A.reception

B. receipt

C. capture

D. Concept

答案:B

4. A. boom

B. goose

C. flood

D. Gloom

答案:C

5. A. finger

B. singer

C. hanger

D. Ringer

答案:A

Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

A. paper

B. easy

C. private

D. Pocket

答案:D

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

A. heavy

B. sharp

C. Strong

D. Powerful

答案:C

8. If you__ stayed at home, this would never have

happened.

A. Have

B. Had

C. will have

D. would have

答案:B

9. --How much did this set of furniture cost?

--I forgot __

A. how much it costs

B. how much did it cost

C. how much it cost

D. how much does it cost

答案:C

10. We had a long way to go so we decided to __

early.

A. set on

B. put on

C. set off

D. put off

答案:C

11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

A. Although

B. As

C. Since

D. Unless

答案:A

12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

A. to record

B. recorded

C. recording

D. being recorded

答案:B

13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

A. basically

B. remarkably

C. perfectly

D. Actively

答案:B

14. When John left the office, Amy __ at her desk.

A. is still working

B. has still worked

C. had still working

D. was still working

答案:D

15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

A. adjust

B. repeat

C. accept

D. Refuse

答案:A

16. The carpet has so many stains on it that it needs

A. replace

B. to replace

C. being replaced

D. to be replaced

答案:D

17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

A. might have received

B. received

C. will receive

D. Receives

答案:A

18. Is this the factory __ you visited the other day?

A. what

B. where

C. That

D. When

答案:C

19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

A. taste

B. to taste

C. tasted

D. Tasting

答案:A

20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

A. a boy

B. any boy

C. some boys

D. most boys

答案:B

Ⅲ. Cloze(30 points)

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

In order to treat insomnia 28, it is first

necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

to33

Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

21. A. harm

B. affect

C. change

D. Impact

答案:D

22. A. demands

B. concerns

C. Reasons

D. Questions

答案:B

23. A. interesting

B. same

C. common

D. Alike

答案:C

24. A. on

B. off

C. up

D. Down

答案:B

25. A.getting

B.taking

C.going

D.pulling

答案:D

26. A. image

B. dream

C. concept

D. Thought

答案:D

27.A.cause

B.1eave

C.disturb

D.1ead

答案:B

28.A carefully

B easily

C.effectively

D.Finally

答案:C

29.A if

B.how

C.where

D.What

答案:D

30.A remembered

B pulled

C.changed

D.Printed

答案:A

31.A.scales

B.steps

C.methods

D.techniques

答案:B

32.A fully

B recently

C.silently

D.Actively

答案:A

33.A.appear

B.show

C.occur

D.Realize

答案:C

34.A.achieving

B.targeting

C keeping

D.Aiming

答案:A

35.A.0bject

B.system

C.result

D.Strategy

答案:D

Ⅳ.Reading Comprehension(60 points)

Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

Passage One

Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English,French,Spanish and Chinese。and is learning German.

Now she has experienced her dream job of working

as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员)

Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.

“She was given a special permit to get into the

buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and

interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other

interpreters were amazed at how well she did as the

debate was quite complicated and many of the words

were rather technical.”

Alexia has been tri-lingual since birth as her

mother,a teacher,is half French and half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading and writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge.

Alexia has been longing to be an interpreter since

she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever

of the year award.She asked if she could shadow interpreters and Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest.

Alexia worked with the head of interpreting and had

a real taste of lire in parliament.“It was fantastic and lm absolutely determined now to become an interpreter,she said

36.What does the passage tell about Alexia Sloane?

A.She is very proud of her parents.

B She has learned five foreign languages.

C.She is a quick learner of languages.

D. She has difficulties with language learning.

答案:C

37. Why did Alexia need special permission to enter the

parliament building?

A. She was not in a state of good health.

B. She could not afford the admission fees.

C. She did not meet the age requirement.

D. She did not have an adult to accompany her.

答案:C

38. What did Alexia want to do after she got the award?

A. To travel to other European countries.

B. To visit the European Parliament.

C. To apply for a position in the government.

D. To study German at Cambridge University.

答案:B

39. The tone of the passage can be best described

as

A. Critical

B. admiring

C. Understanding

D. Doubtful

答案:B


了解更多“2020年湖北成人高考专升本《英语》相关试题”, 请关注“湖北成考网”或搜索微信公众号“湖北成考辅导”,湖北省最新成考资讯提前知晓!

与"2020年湖北成人高考《外语》模拟试题(1-1)"相关的文章 更多

成考安排

一般10月份第三个星期六、星期日


10月23日10月24日

高起点

语文

数学(文科)

数学(理科)

英语

史地(高起本文科)

理化(高起本理科)

专升本

政治

英语

高等数学/其它

  • 扫码加群一起学习

  • 扫码一对一咨询

扫码即可师生互动,线上完成答疑解惑

湖北成考网官方微信公众号

微信扫一扫关注

免费领历年真题

历届湖北省成考分数线

2021年10月成考报名入口
-->